Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Frankfurt
Brückenviertel
La Preferida Peruvian Food
La Preferida Peruvian Food Menu

La Preferida Peruvian Food

Peruvian, South American, Latin American

Dishes priced around16€

Photo of restaurant La Preferida Peruvian Food in Brückenviertel, Frankfurt

Fast and free booking for:

Menu from La Preferida Peruvian Food

Browse the menu highlights at La Preferida Peruvian Food and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at La Preferida Peruvian Food. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Menu highlights

Includes dishes that are:

Vegetarian

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Starters

Papa Rellena

knuspriges Kartoffelpüree, gefüllt mit Rindfleisch, Zwiebeln, Tomaten, Paprika, serviert mit Salsa Criolla & Huancaina

9,50€
Ceviche Clássico

marinierter Fisch in Leche de Tigre, mit frischem Limettensaft, roten Zwiebeln & Koriander, Süßkartoffeln, Canchita & Salatblatt

12,50€
Tiradito de atun

feine Thunfisch-Streifen mariniert in einer Creme aus gelbem Chili, Ingwer, Sellerie & frischer Limettensaft

14,00€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

Arroz verde piurano

grüner Reis aus Koriander & Spinat, Karotten, Erbsen, serviert mit angebratenem Fisch & Salsa Criolla (Zwiebeln, Limettensaft & Chili)

15,00€
Lomo saltado

im Feuer mit Pisco angebratene Rinderlende-Stücke, Soja,Sauce, rote Zwiebeln, Tomaten, Koriander, Frühlingszwiebeln, dazu Jasminreis & Kartoffeln

17,00€
Tacu tacu norteño

kreolisches Gericht: Leicht angebratene Bohnen & Reis gemischt mit Fisch und Garnelen in einer grünen Sauce aus Koriander & Spinat (Zwiebeln & Limettensaft)

17,00€
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Desserts

Alfajores peruanos

Doppelkekse aus Maismehl, Pecanuss & Dulce de Leche

5,50€
Tarta des Tages

5,50€

If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant

Book a table before they’re gone