Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Berlin
Prenzlauer Berg
Restaurant Best Friends
Restaurant Best Friends Menu

Restaurant Best Friends

Sushi, Japanese

Photo of restaurant Restaurant Best Friends in Prenzlauer Berg, Berlin
Restaurant Best Friends is not bookable via Quandoo yet. To make a reservation, contact the restaurant using the details below. Checkout the opening hours first and bear in mind that if you reserve ahead, you won't have to wait in line.

Menu from Restaurant Best Friends

Browse the menu highlights at Restaurant Best Friends and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Restaurant Best Friends. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Starters

Tofu Sate

knusprig gebakenem Tofuwürfel mit Sate-Soße und Sala

Wan Tan chien

gebackenem Teigtäschen mit Garnelen und Hühnerfl eischfüllung, serviert mit Sesam-Mango-Soße

Sate Gai (thai)

Gebackene marinierte Hühnerfl eischspieße mit ErdnussSoße u. Salat.

CFF90582-F455-4B0D-A7E6-E6FFF25E54A4

Salads

Seetang Salat

gemischter Seetang, Sesamkerne, Sesamöl, hausgemachtes Dressing

Goi chay

gemischte salat, gebackenem Tofustreifen, Minze, Erdnüsse in Ingwer- Limetten Dressing

Goi Bo (viet)

Gegilltes Rindfl eisch mit Ruccola, Zwiebeln, Sellererie, Tomaten und hauseigener Chili-Lemon-Dressing.

B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

Com Tofu Sate (thai)

Knusprig Gebackener Tofu Spieße mit Salat in Erdnuss Sauce, Abgeschmeckt mit Zitronengras, Thai Basilikum.

Tom Xao Xa Ot (viet, chin)

Gebratene Garnelen in Chili,-Zitronengras Sauce, mit Pak Choi, Tomaten, Sellerie.

Bun Vit Nuong (viet,chine.)

Gegrilltes Entenbrustfi let auf heiße Platte in Sate Sauce mit gebratene Gemüse, Erdnüssen, serviert mit Ingwer- Limetten Dressing undReisnudeln, verfeinert mit Europagras, Galangawurzeln, serviert mit Reisbandnudeln und Koriander