Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Berlin
Prenzlauer Berg
Chaomin Congee Restaurant
Chaomin Congee Restaurant Menu
Create an account and earn €1.50 cashback for every reservation.

Chaomin Congee Restaurant

Asian Fusion, Vietnamese, Asian

Dishes priced around14€

6/6

3 reviews

Photo of restaurant Chaomin Congee Restaurant in Prenzlauer Berg, Berlin

Fast and free booking for:

Menu from Chaomin Congee Restaurant

Browse the menu highlights at Chaomin Congee Restaurant and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Chaomin Congee Restaurant. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Menu highlights

Includes dishes that are:

Vegan

Vegetarian

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Starters

RICE ICON

Bio Tofu umhüllt mit grünem Jungreis, dazu hausgemachter Chilli-Limetten-Dip

6,00€
WANTAN

Hausgemachte Wantan Suppe

6,50€
FISHBALLS

2 Spieße mit je zwei hausgemachten Fischbällchen mit Tamarind Soße

7,50€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

CHICKENTASTIC

Schwarzer Klebreis mit Pemmikan, Vietnamesicher Wurst, Röstzwiebeln und Kräutern, dazu Hähnchen

12,50€
FRYING UDON

Gebratene Udon - Nudeln mit verschiedenem Gemüse, in CHAOMIN Soße, graniert mit Röstzwiebeln und frischen Kräutern, dazu zartes Black Angus Rind

13,50€
LEMONGRAS

Frisches Gemüse der Saison in einer speziellen CHAOMIN Zitronengrassoße, Salat, dazu vietnamesischer Jasminreis und Großgarnelen

15,90€
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Desserts

BLACK AND WHITE

Hausgemachter schwarzer Klebreis in Bio Naturjoghurt mit gerösteten Erdnüssen

6,00€
BLACK MANGO

Hausgemachter schwarzer Klebreis mit Kokoscreme. Mangocreme, frischer Mango, gerösteten Erdnüssen und Kokosflocken

6,00€
MATCHA BUN

Gedämpfte Hefeteigbrötchen mit einer matcha-Füllung und Kokossoße, Sesam

6,50€

If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant

Book a table before they’re gone