Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Dresden
Blasewitz
Restaurant Stresa
Restaurant Stresa Menu

Restaurant Stresa

International, German, Fusion, European

Dishes priced around31€

Photo of restaurant Restaurant Stresa in Blasewitz, Dresden

Fast and free booking for:

Menu from Restaurant Stresa

Browse the menu highlights at Restaurant Stresa and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Restaurant Stresa. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Menu highlights

Includes dishes that are:

Vegetarian

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Starters

Tarte vom Steinpilz

Esskastanie / Quitte / Wildkräuter-Salat / Morchel – vegetarisch –

15,00€
Gemüse-Ceviche

Kräuter-Kokos-Leche de Tigre / Kohlrabi / Fenchel / Staudensellerie / Avocado / Quinoa / grüne Chili / Pistazie / Kochbanane – vegan –

14,00€
Mosaik vom Schottischen Lachs „Label Rouge“

Nori Alge / Ponzu / Reis-Crunch / Gurke / Koriander / Mango / Kalamansi

16,00€
Sächsisches Surf and Turf

Filet vom Kalb / Schönfelder Forelle / Schnittlauch / Kaviar / Zitronen-Zwiebel-Confit / Knäckebrot

18,00€
D38A5114-3EAE-4783-B46D-7329A62BE7A2

Soups

Waldpilz-Bouillon

Sherry / Buchenpilze / Schalotte / Reistaschen – vegan –

13,00€
Schaumsüppchen von Karotte und Muskat-Kürbis

Marinierte Jakobsmuschel / Salzzitrone / eingelegter Kürbis / Ingwer

12,00€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

Das Beste vom Wintergemüse

Schwarzwurzel / Rosenkohl / Rotkohl / Kartoffel-Bergkäse-Püree / Petersilie-Pesto / Cassis-Rotkohl-Just – vegetarisch –

25,00€
Dreierlei von der Beete

Maracuja / Apfel-Rosmarin-Creme / Beluga-Linsen / geriebener Meerrettich / Mandel – vegan –

21,00€
Stresa‘s Trüffel-Carbonara

Schwarzer Burgundertrüffel Tuber Uncinatum / hausgemachte Tagliatelle / Steinpilze / Pecorino – vegetarisch –

29,00€
Eingelegter Rücken vom heimischen Hirsch, rosa gegrillt

Cassis / Perlzwiebel / hausgemachte Gnocchi / Rotkohl / Grünkohl / Wacholder-Wild-Jus

34,00€
Gebratenes Filet von der Rotzunge

Meerrettich-Perlgraupen / Romanesco / Rote Bete / Stresaris-Sabayon

33,00€
Gegrilltes Filet vom Argentinischen Angus-Rind

Bio-Kräuterseitlinge aus Brandenburg / Nuss-Butter-Spinat / getrüffelter Kartoffel-Stampf / schwarzer Burgundertrüffel – Tuber Uncinatum / Portwein-Jus

44,00€
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Desserts

Stresa‘s Apfel-Pflaumen-Strudel

Cannolo / Zimt / Granny Smith / Calvados / Madagaskar Vanille-Espuma

13,00€
Dreierlei französischer Rohmilchkäse zusammengestellt von Silvio Nitzsche aus der Weinkulturbar

Estragon-Senf / eingelegte Oliven / hausgemachtes Chutney

12,00€
Callebaut-Schokoladen-Mousse

Kürbiskernöl-Eis / Crue de Cacao / Kürbiskerne / Kirsche / Marzipan – vegan –

14,00€

If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant

Book a table before they’re gone