Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Dusseldorf
Altstadt
Schweinske Düsseldorf
Schweinske Düsseldorf Menu

Schweinske Düsseldorf

International, German, BBQ, European

Dishes priced around13€

Photo of restaurant Schweinske Düsseldorf in Altstadt, Dusseldorf

Fast and free booking for:

Menu from Schweinske Düsseldorf

Browse the menu highlights at Schweinske Düsseldorf and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Schweinske Düsseldorf. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Menu highlights

Includes dishes that are:

Vegan

Vegetarian

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Starters

Tomatencremesuppe

Mit Sahnehäubchen

4,60€
Französiche Zwiebelsuppe

mit Weißwein und Käse gratiniert

4,70€
Gartensalat

Gemischter Salat mit Radieschen, Möhren, Gurken und Tomaten

5,60€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

Penne

In hauseigener Gorgonzolasauce. Wahlweise frisch gegrillte Putenbrust dazu (Nur eine Portion pro Gericht) +3,30

8,70€
Veggie Lime Bowl

Pommes Bowl mit knusprig gebackenen veganen Vritz-Schnitzel-Streifen, Limettenabrieb, Tomaten, roten Zwiebeln, Creamy-Cheese-Style-Sauce (vegan) und French Dressing

10,50€
Pulled-Pork-Burger

Mit hauseigenem Pulled Pork, Mozzarella, Jalapeños, roten Zwiebeln, Coleslaw und Smokey BBQ-Sauce

12,70€
Schnitzel Bert

Gefüllt mit Camembert und Kochschinken, dazu Preiselbeeren

13,20€
9C0C574E-63D0-4B7A-B9E7-36554897EB23

Grill

Putensteak

Mit Kräuterbutter

12,30€
Filet-Schwein

Das Beste vom Schwein mit Zwiebel-Champignon-Gemüse und Kräuterbutter

14,30€
Rinderhüftsteak Gaucho

Mit Kräuterbutter

16,60€
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Desserts

Warmer Apfelstrudel

Mit Schlagsahne

3,50€
Belgische Zuckerwaffel

Mit Vanilleeis und heissen Himbeeren

5,20€
Kaiserschmarrn

Mit Kirschsauce

5,30€

If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant

Book a table before they’re gone