Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Berlin
Charlottenburg
Anappurna Ku'damm
Anappurna Ku'damm Menu

Anappurna Ku'damm

Indian, Pakistani, International, Eat & Drink

Dishes priced around12€

Photo of restaurant Anappurna Ku'damm in Charlottenburg, Berlin

Fast and free booking for:

Menu from Anappurna Ku'damm

Browse the menu highlights at Anappurna Ku'damm and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Anappurna Ku'damm. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Menu highlights

Includes dishes that are:

Vegan

Vegetarian

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Starters

Aloo Tikki (Vegan)

würzige Kartoffelplätzchen

3,90€
Samosas (2 Stück, Vegan)

Teigtaschen mit Kartoffel-Erbsenfüllung

3,90€
Chicken Pakora

panierte, frittierte Hähnchenbrustfiletstreifen in Kichererbsenmehl mit diversen Saucen

4,50€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

Chicken Mango (Mild)

Hähnchenbrustfilet mit feiner Mango-Cashewkern-Sahnesauce

9,90€
Jhinga Tandoori

marinierte Großgarnelen mit Joghurt und Tandoori-Gewürzen

14,60€
Lamb Champ Masala

kurz gegrilltes und gebratenes Lammkotelett mit frischen Tomaten, Paprika, Zwiebeln, Ingwer und spezial Masalasauce.

18,90€
0A694C92-8F34-4238-80F8-E0CA1A6228C2

Vegetarian

Daal Makhani

verschiedene Linsen mit Ingwer, Knoblauch, Currysauce, Butter, Sahne und Koriander

8,50€
Malai Kofta (Mild)

leicht frittierte, hausgemachte Rahmkäse-Bällchen gefüllt mit Cashewkernen und geriebenen Kartoffeln, dazu Cashewkern-Currysauce

9,50€
Kadhai Panner (Pikant)

hausgemachter Rahmkäse, mit Paprika, Zwiebeln, Tomaten und Currysauce

9,50€
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Desserts

Gulab Jamun

Hausgemachete Griesskäsebällchen frittiert und eingelegt in Kardamom-Honig-Sirup

4,10€
Mango Tango

Mangostückchen mit Vanilleeis

4,10€

If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant

Book a table before they’re gone