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Restaurants
Berlin
Prenzlauer Berg
Tres Tapas
Tres Tapas Menu
Outdoor seating

Tres Tapas

Prenzlauer Berg

Spanish, Mediterranean, European

Dishes priced around20€

Photo of restaurant Tres Tapas in Prenzlauer Berg, Berlin

Fast and free booking for:

Menu from Tres Tapas

Check out the menu at Tres Tapas and explore the popular dishes people are craving! From appetizers to something sweet, take a look at what’s in store for you when you book a table at Tres Tapas. You can even check out the prices so you know what to expect, besides the flavours.Browse the menu highlights from Tres Tapas and when your mouth starts to water, so you can get in on the flavour action. Mmmm we’re getting hungry already…

Menu highlights

Includes dishes that are:

Gluten-free

Vegetarian

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Starters

GAZPACHO

6,00€
ENSALADA CON QUESO DE CABRA Y MIEl

Babyleaf-Salat mit karamellisiertem Ziegenkäse, Apfelspalten und Chili-Walnüssen

11,50€
ENSALADA CON GAMBAS

Babyleaf-Salat mit gebratenen Garnelen, Avocado und Knoblauchbrot

11,50€
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Tapas

QUESO MANCHEGO

Original spanische Käsespezialität aus La Mancha, 6 Monate gereift

8,50€
GAMBAS AL AJILLO

Garnelen in Knoblauch

9,50€
SELECCIÓN DE TAPAS

Gemischte Tapasplatte (ab 2 Pers.) pro Person

14,90€
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Mains

PAELLA VALENCIANA

Die Original-Paella aus Valencia mit dem Besten aus Meer und Land, mit Fisch, Meeresfrüchten und leichtem Fleisch. Ab 2 Personen – pro Person

17,50€
DORADE A LA PLANCHA

Doradenfilet

19,90€
BISTEC DE TERNERA

Saftiges, gut marmoriertes Entrecôte mit Chimichuri

22,90€
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Desserts

CREMA CATALANA

Spanische “Crème brûlée”

5,00€
HELADO REQUESÒN

Hausgemachtes Quarkeis mit Honig und Mandeln

6,50€
COULAND DE CHOCOLATE

Warmer Schokoladenkuchen mit flüssigem Kern und Bourbon-Vanille Eis

7,00€

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