Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Berlin
Prenzlauer Berg
Vina Haus Restaurant
Vina Haus Restaurant Menu

Vina Haus Restaurant

Vietnamese, Sushi, Fusion, Asian Fusion

Dishes priced around9€

Photo of restaurant Vina Haus Restaurant in Prenzlauer Berg, Berlin

Fast and free booking for:

Menu from Vina Haus Restaurant

Browse the menu highlights at Vina Haus Restaurant and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Vina Haus Restaurant. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Check out the menu(s)

Menu highlights

Includes dishes that are:

Vegetarian

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Starters

Wantan Chien

5 frittierte Wantan-Teigtaschen gefüllt mit Soja, Tofu, Duft Pilz, gelben Mung-Bohnen, serviert mit Süß-Sauer-Sauce

4,50€
Chicken Spieße

2 marinierte, gegrillte Hühnerspieße mit Salat und Erdnusssauce

4,50€
Bao Dim Sum

Gedämpfter, vietnamesischer Hefekloß in Curcuma-Tempura Mantel gefüllt mit Ei, Hackfleisch, Duftpilze, Morcheln und Lauch

5,00€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

Seafood Udon

Udon Nudeln mit Lachs, Garnelen und Tintenfisch in pikant-würziger Brühe mit Tomaten, Pakchoi und Lauch

9,00€
Steamed Bowl

Gold gebratene Tofu Würfel auf gedämpften Udon-Nudeln mit Broccoli, Blumenkohl, Kürbis , Karotten, Bohnen übergossen mit Spezialsoße au Miso, Soja und Hoisin oder pikanter Soße aus Soja, Sesam und Erdnussbutter nach Wunsch

9,50€
Bun Nem Dau

Frühlingsrolle Vegan mit Tofu, Reisnudeln, Salat mit frischen Kräutern, abgerundet mit Limetten-Fischsauce-Vinaigrette und Erdnüssen

11,50€
F88DFE25-5645-458B-B8AB-22D9119FB379

Sushi

Nigiri Tuna Spicy

scharfer Thunfisch

5,50€
Vegi Roll

Avocado, Gurke, Shiitake, außen Sesam

8,00€
Vegi Special Roll

Spargel gebacken, Philadelphia, Oshinko, Avocado, Sesam, Unagi Sauce

10,50€

If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant

Book a table before they’re gone