Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Berlin
Friedrichshain
TAT Restaurant
TAT Restaurant Menu

TAT Restaurant

Vietnamese, Asian, Sushi, Southeast Asian

Dishes priced around17€

Photo of restaurant TAT Restaurant in Friedrichshain, Berlin

Fast and free booking for:

Menu from TAT Restaurant

Browse the menu highlights at TAT Restaurant and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at TAT Restaurant. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Menu highlights

Includes dishes that are:

Vegan

Vegetarian

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Starters

Súp Nuóc Dúa

Milde Kokosmilchsuppe mit Pilzen, Babymais, roten Zwiebeln, Lauchzwiebeln, Zitronengras und Limettenblätter, Kokosfleisch und Koriander und Bio-Tofu

5,20€
Dim Sum

Gemischte Vorspeise aus Hakao und Xiumai gefüllt mit Shrimps im Bambuskörbchen, dazu Hausgemachtes Sojasoße

5,90€
Bò Lá Lot

Mariniertes Rinderhackfleisch mit Zitronengras in Wildbetelbllättern Eingewickelt und Gegrillt. Serviert auf Reisnudeln, Salat, Frischen Krläutern und Nuróc Mam Soße. Abgerundet mit Erdnüssen und Rostzwiebeln

6,50€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

Basilikum (scharf)

Mit Roten Zwiebeln, Peperoni, Grünem Pfeffer sowie vietnamesischem Basilikum und Bio-Tofu

10,90€
My Tom Xào

Gebratene Vietnamesische Weizennudeln mit frischem Gemüse, Erdnüsse, Rostzwiebeln und knuspriger Ente

12,90€
Sake Poké Bowl

mit Rohem oder Flambiertem Lachs

13,90€
F88DFE25-5645-458B-B8AB-22D9119FB379

Sushi

Vegi Set

Vegi I-O, Inari Nigiri, Tamago Nigiri, Avocado Maki und Kappa Maki

16,90€
Okinawa

2 Sake Nigiri, 2 Maguro Nigiri, 2 Ebi Nigiri, Sake Avocado Maki und California Maki

19,90€
Kyoto

Sake Nigiri, Ebi Nigiri, Maguro Nigiri, Mutsu Nigiri, Sake Avocado Maki, California I-O und Crispy Maki (Sake)

24,90€

If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant

Book a table before they’re gone